måndag 18 maj 2015

Blueberry-dress. =)

Hej på er! Hoppas allt är bra. =) Själv har jag en liten svacka just nu, är så mycket att stå i här hemma. Idag har jag dock tagit mig lite må-bra-tid och virkat, var väldigt välbehövligt. Blir ju knäpp om man inte får göra något kreativt på flera dagar... 

Förra veckan sydde jag denna uuuursöta ( om jag får säga det själv) örngottsklänning/tunika! Jag har haft det här örngottet liggande länge länge, är så skönt ibland att bara gå upp i tygförrådet och få lite inspiration. Är som att det klickar till i huvudet och jag ser modellen just det tyget ska bli. Så är det ju också oftast direkt innan jag köper tyget också, jag ser det färdiga plagget framför mig. Och att detta örngott skulle bli just en singoallaklänning är väl självklart!? 
Denna kommer dyka upp till salu i min till-salublogg och i eplabutiken. Eller maila mig om ni är intresserade, mailadress här till höger. Stl. 116-128. 

Min dotter som har stl. 116/122 visar hur den sitter... ;) Synd att hon har så himla mycket kläder redan. =D 
Mönstret är eget, får se om jag kan få till nån fler storlek också. Men det kommer nog fler i denna modell iallafall. =) 

2 kommentarer:

Carina, lurvendesign sa...

Vilken fin klänning. Otroligt att att det varit ett örngott.
Kram Carina

Anonym sa...

Hjälp så söt!!!