lördag 21 januari 2017

Obloggat handarbete och textilpyssel från 2016!

Hej! Här kommer ett litet samlingsinlägg för textilpyssel från 2016, som jag inte ännu bloggat om. Alltså sånt som faller under kategorin "Annat Handarbete" eller i visst fall lite sömnad. ;)

VIRKNING:

Maken ville ha en liten Cthulhu till bilen, sagt och gjort! Mönster till denna kan du hitta HÄR.

Och till mig själv har jag virkat ett par läckra döskalle-torgvantar. Jag håller just nu på med ett par till dottern också. ;) Mönster till dessa kan du hitta HÄR.

Och några av årets julklappar till vänner har blivit drömfångare, med virkad "mitt". Dessa är jätteroliga att göra!

Den första jag gjorde behöll vi faktiskt själv, den hänger så fint i vårt sovrum.

Några virkade korgar även detta år... Denna virkade jag i chunky garn från Rusta...

...och denna i trikågarn (botten) och sen av en T-shirt jag klippt i remsor till det rosa. =)
Ett armband som bara är en låång remsa med först luftmaskor och sen fasta maskor.Rosorna får hänga med de också, även om de bara är några av allt "smått" jag virkat förra året. ;)

Gav bort hemgjorda ljuslyktor i julklapp också, och till dem virkade jag snöstjärnor att hänga på.

STICKAT:

Det blev inte lika mycket stickat förra året, jag tycker inte jag behärskar det lika väl än. ;) Men en mössa fick jag i alla fall till, i chunky garn!
 Mönster till denna kan du hitta HÄR.

Och så stickade jag en volangsjal, som min syster fick i present också (tillsammans med den rosagrå korgen några bilder upp). Haha hade bara bilden före och efter frisyrbyte. ;)

Sen lite andra pyssel som har med textil att göra!
I stugan har funnits denna gamla pall sen före vi ens ägde stugan. Men skabbig har den sett ut. Målade om benen och häftade fast en fäll över sitsen, mycket bättre!


Och högtalarna i stugan fick sig också en makeover för att smälta in bättre. Målades vita och sen satte jag spetstyg över tygdelen. =)Sist men inte minst, en sovrumsbild från i våras då jag sydde spetsdraperier till våra bokhyllor i sovrummet!


Inga kommentarer: