tisdag 4 februari 2014

Tre par muddbyxor!

Lite tunnsått med sömnad har det varit här på sistonde ska erkännas, hinner helt enkelt inte! Men när jag hunnit med en stund vid maskinerna så har det sytts med cerise tråd. ;) Har några fler cerisa plagg på gång men de får vänta lite nu då dottern fyller hela 4 år på fredag och jag ju gärna vill ge henne nåt hemsytt också!
 
Här är iallfall vad som blivit klart den senaste veckan!
Tre par muddbyxor!

Ett par i stl. 80, sydd i joggingtyg med den berömda katten som applikation fram på knäna och på skinkan, + på ett dekorband i båda sidorna. =) Vikbar mudd i midja och benslut. Dessa har faktiskt varit ett tillklippt UFO jättelänge, talar flera år! Skönt att de blev sydda nån gång!

Även dessa andra par i samma joggingtyg är ett lika långvarigt UFO, klippte dem samtidigt. Dessa fick jeans-applikationer på knäna och dekorband med ugglor i båda sidorna. Stl. 68. Vet inte var jag köpt joggingtyget ursprungligen men båda muddfärgerna är köpta hos Stoff och Stil och dekorbanden på facebook.

Och det sista paret är i stl. 56, velour som jag nu sytt slut på, tror jag har nån hjälmis kvar tillklippt. Perfekt att sy såna här små plagg av de sista bitarna. =)

Inga kommentarer: