fredag 14 juni 2013

Shabby chic-present och lite heminredning!

För flera veckor sen så fyllde min bonussvärmor Carina år, vi hann inte med att gratta henne då men i helgen ska mina övriga familjemedlemmar umgås med henne och svärfar (själv jobbar jag!!) så då skickade jag med detta kuddfodral tänkt speciellt till henne, för hon älskar nämligen änglar!
Trycket är köpt på Tradera, band och spetsar är från Åhléns, sånt jag fått och loppis. =) Hon får även en fin änglatavla i betong, gjord av Katarina Bergkvist, som jag tipsat om tidigare i LillSpooky-bloggen. =)
 
 
Här är lite mer heminredning som sytts för en tid sen, inte så speciellt men visar ändå. Sonen fick en egen Cars-gardin (dock var han missnöjd att inte Finn McMissil var med!)

Och vårt sovrum som fortfarande inte är klart (väntar på lister och lite målning i taket) har i alla fall fått nya gardiner och kuddfodral i väntan, vi har så breda fönster så det finns i princip inga färdiga kappor att köpa till, utan måste sys (eller använda längder men man vill ju variera lite) och jag hatar att sy gardiner, tråkigt! Tyget var det några år sen jag köpte på Åhléns. Nu vill jag få in lite rosa här också...=)
 
Och så har det även tillkommit nya kuddfodral i vardagsrumssoffan, och av dem har jag sytt några. Detta söta tyg köptes på Stoff och Stils rea för nån tid sen. Turkos med söta blommor. =) Jag gjorde dessa kuddfodral med "örngottsöppning" omlott mitt bak, nöjd med det, men hade kunnat göra fodralet lite mindre så kudden blev mer fluffig. Man lär så länge man lever!

1 kommentar:

HönaPöna sa...

vilken söt kudde... tror nog att hon blev glad!