onsdag 20 mars 2013

Tre par mjukisbyxor efter sonens önskemål!

(originalinlägg från LillSpooky-bloggen)
Hej på er!! 
Usch vilken vinter vi fått tillbaka, eller hur?! Även om vi har det lite finare här i norr än längre ner, så har det dock kommit snö de senaste dagar och ordentlig snålblåst och isvindar. Så vårmössorna ligger nog kvar i lådorna ett tag till...

Påfyllning i sonens byxlåda har det blivit! Han har börjat rata jeans oftast nu, så mjukisbyxorna nöts och nöts då han inte hade så många... Här är tre nytillskott, fler kommer senare också. Han har fått vara med och välja tyg o lite detaljer och så för att säkerställa att lille kräsne herrn vill använda brallorna (en del hemsytt som ratas nu, tyvärr, gör lite ont i mammahjärtat. =( ) 

Dessa är i grön bomullsväv med vitblå rand som han av nån anledning blev förtjust i. =) Är ränder både fram och bak och den ojämna placeringen är avsiktlig ;)) Känns lite clowniga men han gillar dem och de blir nog sköna i sommar, luftiga och tunna. Tyget tror jag att jag fått av en bekant? 
 Resårkanal i midjan och blå muddväv från Stoff och Stil. 

Näst ut marinblå mjukisar i sweatshirt/joggingtyg som jag haft ett bra tag, vet inte var det kommer från ursprungligen. På dessa ville han ha ett Spiderman-stryka-på-märke (från H&M), och jag lade till dekorbandet med silverdöskallar som revär på ena benet (köpt på facebook). Röd mudd från S&S, resår i bensluten. 

Och sist ut denna gång ett par re-do byxor, från ett par vuxen WCTbrallor. Jag smalnade av benen och kortade av såklart, men behöll den befintliga dragkedjan och resåren nertill. I midjan blev det vit mudd (också S&S). 
Alla byxorna är i stl. 122, och mönstren är mina egna. 

Inga kommentarer: